Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına saik olur.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla hareketsiz katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine veri bağışlamak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara yönlü şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, hariçarı doğru açılacak şekilde kullanılır.

Kayranında uzman ve sertifikalı pınarçılarımızın yardımları ile her projeye birebir yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

l Yangın Kapısı Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın veya öbür acil durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da yangın kapısı önler.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında ilgi edilmesi gereken uzuv Yangın Merdiveni Kapısı bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin yalnızca amacı midein kullanılabilmesi sinein bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page